Image of Ondřej Vetchý

Ondřej Vetchý

Sorry, couldn't find any biography for Ondřej Vetchý. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 16, 1962
Movie/TV Credits:
59
First Appeared:
In the movie Sestřičky 1984-02-29
Latest Project:
Movie Každý million dobrý 2016-06-18
Known For
Poster of Empties
Poster of Lovers & Murderers
Poster of Bylo nás pět
Poster of The Trial
Filmography
Movie Každý million dobrý 2016-06-18
Movie Každý milion dobrý syn Jarda Ditrich 2016-01-01
Movie Stuck with a Perfect Woman 2016-06-13
Movie Life Is Life 2015-05-21
Movie Johankino tajomstvo Kráľ 2015-12-26
Series Případy 1. oddělení mjr. Tomáš Kozák, vyšetřovatel 2014-01-01
Movie Všiváci Richard Rohan 2014-06-19
Movie Hostage 2014-12-04
Movie Kdyby byly ryby král 2014-12-25
Movie Šmejdi 2013-04-18
Movie Colette 2013-09-12
Movie Godfather's Story Vedral 2013-10-13
Movie Love Is Love Karel, Honzův otec 2012-01-19
Movie Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka kapitán Jirka Luňák 2012-03-29
Movie The Confidant Commander Dravec 2012-04-19
Movie Šťastný smolař Hlavsa 2012-12-25
Movie Seven Days of Sin 2012-11-01
Movie Innocence Tomas 2011-01-20
Movie Autopohádky 2011-03-17
Movie Vendeta 2011-11-18
Movie Vesnice roku starosta Josef Loucký 2011-10-27
Movie Tajemství staré bambitky Karaba 2011-12-25
Movie The Rain Fairy Jan 2010-02-11
Series Okresní přebor Jirka Luňák 2010-09-06
Movie Kooky Dubánek (voice) 2010-05-19
Movie Broken Promise pan Friedman 2009-04-30
Movie An Earthly Paradise for the Eyes Jan Pavel 2009-11-19
Movie Devatenáct klavírů inspektor Tykac 2008-01-01
Movie Empties Řezáč mladší 2007-03-08
Movie Prachy dělaj člověka Ondřej Kořenář 2006-09-28
Movie Po hlavě... do prdele 2006-11-23
Movie Durch diese Nacht sehe ich keinen einzigen Stern Dr. Lambl 2005-06-30
Movie A Little Piece of Heaven Rusnák 2005-02-10
Movie Shadow of the Deceased Lubič 2005-03-10
Movie Zlatá princezna 2005-06-01
Movie Duše jako kaviár Jan 2004-10-14
Movie Pánská jízda strýc Artur 2004-06-24
Movie Lovers & Murderers Julda Serafin 2004-12-09
Movie Kožené slunce Bína 2002-01-01
Movie Cruel Joys Karel 2002-10-31
Movie Dark Blue World František Sláma 2001-05-17
Movie Autumn Spring Jára Hána 2001-09-27
Movie Return to Paradise Lost Svanda 1999-05-27
Movie All My Loved Ones 1999-10-21
Movie The Emperor and the Drummer císař Maxmilián 1998-10-29
Movie Čarodějné námluvy princ 1997-12-29
Movie The Wonderful Years That Sucked Kvidův otec 1997-03-06
Movie Kolya Mr. Brož 1996-05-15
Movie Kouzelný měšec princ Velemír 1996-09-23
Series Bylo nás pět 1995-01-09
Movie The Trial Kaminer 1993-06-18
Movie Konec básníků v Čechách Karabec 1993-07-22
Movie Cerni baroni voj. Kefalín 1992-06-04
Movie The Elementary School tramvaják 1991-08-01
Movie Martha and I Emil (older) 1990-09-01
Movie House for Two Dan 1988-09-01
Movie Nebojsa zloděj Ferko 1988-01-01
Movie Sestřičky Petr 1984-02-29
Movie Give the Devil His Due čert Janek Vraník 1984-09-30